B&B Praktisch Logeren in de Ardennen

Vermits we erg begaan zijn met het milieu en de vervuiling ervan zoveel mogelijk trachten te beperken, zorgen wij zelf (met de hulp van de zon) zoveel mogelijk voor warm water en elektriciteit. We gebruiken alleen biologische producten voor het onderhoud van onze woning.
Tevens zuiveren we ons afvalwater, waardoor we u aanraden de door ons voorziene biologisch afbreekbare shampoo/douchegel te gebruiken, waarvoor dank! Je mag natuurlijk ook zelf bioproducten voorzien.

Er is internet aanwezig en beide kamers beschikken ook over een tv-toestel. We ontvangen zowel de Vlaamse als de Waalse zenders.

Onze B&B heeft vooraan een ruime parking en een aparte gasteningang. Er is een ruimte om veilig je fietsen en/of motoren te stallen.

We serveren het ontbijt in onze woonkamer, bij warm weer kan je, indien je dit wenst, heerlijk ontbijten op ons zuidwaarts gelegen terras met adembenemend uitzicht. Het terras en de tuin zijn tijdens je verblijf vrij toegankelijk.

Dorst? Je kan een drankje nemen uit de koelkast. (Gelieve de drankjes bij vertrek cash te betalen.) Gelieve wel rekening te houden met de rust van onze andere gasten. Wil je een vroeg ontbijt omdat je vb deelneemt aan een sportevenement? Laat het ons tijdig weten! We zorgen ervoor!

We geven je graag tips i.v.m. restaurants, tavernes, cafeetjes. Er is een gezellige bistro op wandelafstand (Charme de Wibrin).

 TIP: Breng je pantoffels mee, zo blijft je kamer (parket) proper tijdens je verblijf.

Om de rust van al onze gasten te garanderen, laten we geen huisdieren toe in onze B&B. 

Kijk even op zoover.be en lees enkele reacties van onze gasten!

We hebben de Golden zooveraward 2016 gewonnen met score 9.8: beste B&B 2016

 

Heb je zin om iemand te verrassen met een cadeaubon? Bel of mail voor meer informatie!

Controleer de beschikbaarheid van je gewenste datum en boek je kamer in onze B&B vandaag nog!