Bed&Breakfast Kamers

Onze twee gastenkamers in onze B&B bevinden zich op de eerste verdieping van onze ecologische woning. Beide kamers hebben digitale tv (dus ook alle Belgische zenders) en wifi.
Elke kamer is vergezeld van een badkamer met een ruime douche, een toilet en wastafel.


Kamer Nena is de kleinste, maar dit is relatief, aangezien er vier bedden, een sofa en een tafel met stoelen makkelijk een plaats vinden.
Het is de kleurrijkste kamer, maar gecombineerd met ruwe materialen als beton en steigerhout.

Op kamer Helena kunnen tot vijf personen hun nachtrust vinden en ook hier kunt u luieren in een comfortabele sofa en er staat een ruime tafel met stoelen.

Tip: Breng je pantoffels mee, zo blijft je kamer (parket) proper tijdens je verblijf. Buitenhuisschoenen blijven beneden in de gang!

In de prijs is een uitgebreid ontbijt inbegrepen en een welkomstdrankje. Indien je een voedselallergie hebt, laat het ons tijdig weten, we houden er zeker rekening mee.
We trachten zoveel mogelijk seizoensgebonden producten te voorzien en vaak uit de eigen tuin. We houden zelf van regionale producten en proberen die dan ook in onze B&B bij het ontbijt te serveren.

Kijk even op zoover.be en lees enkele reacties van onze gasten! We hebben de Golden zooveraward gewonnen: beste B&B 2016 met score 9.8

Controleer de beschikbaarheid van je gewenste datum en boek je kamer in onze B&B vandaag nog!

Badkamer Slaapkamer Slaapkamer Slaapkamer
Badkamer